avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare intre blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare intre blocuri

In Iasi, in spatele a doua blocuri ceausiste, s-a construit de curand, ingramadit, pe o proprietate privata cica, un bloc nou, prevazut cu parcare subterana. Pe putinul loc public ramas liber, parcam masinile cativa din proprietarii blocurilor vechi, dar si un proprietar din blocul nou, care nu a dorit sa plateasca (pret separat) pt un loc de parcare subterana din blocul sau. Dorim sa initiam o actiune de strangere semnaturi pt a ne adresa Primariei in vederea organizarii unei licitatii pt inchiriere parcari. Au dreptul sa participe la licitatie si locatarii din blocul nou prevazut cu parcare subterana? Care este distanta maxima, prevazuta de lege, dintre un bloc si parcare, pt ca locatarii acelui bloc sa participe la licitatie? Care este numarul minim de semnaturi necesar pt a ne adresa Primariei? Va multumesc pt timpul acordat.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
diana cernea, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricine locuieste in apropierea unui loc de parcare si detine un contract de inchiriere cu primaria, poate beneficia de el. Primaria are o evidenta a locurilor de parcare , se ocupa de amenajarea lor, trasarea liniilor , identificarea lor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Legalitate parcari atim atim Cat de legale sunt parcarile platite si rezervate din fata blocului, parcari care aduc doar certuri si daune locatarilor. Totul din dorinta primariei de a ... (vezi toată discuția)
Cedare cota teren aferenta unui bloc catre un alt bloc mdutan mdutan Buna ziua, Dorim sa transformam terenul comun dintre blocul nostru si blocul vecin in parcari. Acest teren apartine in proportie de 50% blocului nostru si ... (vezi toată discuția)