am fost la politia rutiera din pipera si cineva de acolo de la birou mi_a spus ca trebuie sa treca si cei 3 ani de incercare ca sa pot da din nou examen ptr redodandirea permisului.Nu mai inteleg nimic poate puteti sa ma ajutati cu un sfat.Sentinta a fost data in aprilie 2011 si a fost definitiva:1an cu suspendare si 3 ani perioada de incercare .Va multumesc
in urma hotararii comitetului executiv al asociatiei de propietari pentru realizarea acordului de asociere ne cer sa ne prezentam cu urmatoarele acte: -copie al actului de proprietate,ale CI a celor care locuiesc in apartament,cadastru si al incheierii si al extrasului de carte funciara.Este legal sa ceara aceste acte?
va rog sa-mi spuneti care este termenul sa platesc o amenda administrativa.Pe scrisoarea pe care am primit-o nu scrie nici un termen,decat sa platesc la trezorerie si chitanta sa o depun la parchet ca dovada a platii.multumesc
cand va putea da din nou examenul?Dupa ce trece acest an de inchisoare cu suspendare sau dupa ce trec si cei 3 ani de incercare?Oricum va multumesc mult pentru raspunsuri
un prieten a condus baut un autoturism pe drumurile publice .in urma procesului a primit 1an cu suspendare si o perioada de incercare de 3ani.Ce inseamna perioada de incercare si cand va mai putea avea permis?In urma procesului permisul a fost anulat.Va multumesc.
va rog poate ma ajutati intr-o problema cu administratorul.Acum 2ani,de la un balcon al unui apartament situat la scara 1(blocul are 5 scari) s-a desprins o placa de beton care a cazut pe o masina Logan.Propietarul masinii avand casco si-a reparat masina la firma de asigurari pretul devizului fiind de 150milioane lei vechi.Firma de asigurari a dat asociatia in judecata si a castigat.Precizez ca absolut nimeni din comitetul blocului nu a fost la nici o infatisare la tribunal.Mai vreau sa va spun ca in urma cu 3-4 ani presedintele blocului a venit la fiecare apartament cu niste hartii pe care le-a semnat toata lumea in care era specificat ca fiecare propietar este obligat sa isi consolideze balconul,in caz contrar va fi direct raspunzator de eventualele pagube ce se vor intampla.Acum cand a venit decizia de plata catre firma de asigurari(decizie definitiva si irevocabila)domnul presedinte vrea sa imparta suma la toate apartamentele din bloc.Spuneti-mi si mie daca este corect si daca nu ce se poate face.Va multumesc