avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda administrativa

va rog sa-mi spuneti care este termenul sa platesc o amenda administrativa.Pe scrisoarea pe care am primit-o nu scrie nici un termen,decat sa platesc la trezorerie si chitanta sa o depun la parchet ca dovada a platii.multumesc
Cel mai recent răspuns: popescu clara , utilizator 11:14, 7 Noiembrie 2011
Platiti si dvs. cand puteti. O sa va apara pe instiintarea de plata de la taxe si impozite.
Nu există niciun termen de achitare a amenzii administrative, însă dacă nu o veţi plăti în termen de un an, potrivit art.126 alin.2 cod penal, executarea ei se va prescrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt supermarket ilarion184 ilarion184 Buna ziua am primit acasa o amenda administrativa de 500 RON +50 ROn cheltuieli de judecata pentru un furt din mall. Scrie cercetat pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Furt calificat law32 law32 Buna seara! Sunt un baiat de 17 ani ce a comis fapta de furt calificat in urma cu aprox un an impreuna cu un coleg de clasa de aceeasi varsta.Dupa 11 luni de ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)