avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra Mamaliga

Activitate Alexandra Mamaliga

Răspuns la discuția Executare silita fara somatie
Bine daR nu trebuia sa fiu macar instiintata ca dosarul a fost trimis catre executare? Plus ca acea somatie trimisa prin curier nu trebuia semnata? Eu poate aveam sa achit acea suma in termen de o zi....
Am o problema, mi-a adus azi o vecina o instiintare precum ca s-a dispus proprirea pe salar in urma unui credit la BCR. Problema mea este ca eu nu am primit o somatie de executare silita decat ieri, tot de la acea vecina, sustinand ca i-a adus-o un tip de la o firma de curierat... Cei care dispun executarea nu au datoria ca debitorul sa primeasca somatia?
Tinand cont ca au trecut 6-7 ani ar trebui sa va puteti recupera banii,sau cel putin o parte din ei deoarece in primii 3 ani acestia s-au dus intr-un fond de risc....plus cheltuielile de administrare...dar sunt obligati sa va dea partea care vi se cuvine dupa calcularea valorii de rascumparare...
In atentia tuturor celor care au o asigurarea de viata incheiata de angajator! Majoritatea angajatorilor incheie asigurare de viata iar ca beneficiar(persoana care primeste suma de bani dupa deces/handicap fizic) este chiar angajatorul. de aceea daca stiti ca aveti asigurare de viata incheiata de angajator aceasta trebuie analizata pentru a vedea beneficiarul dar si evenimentele asigurate(intamplarile care duc la incasarea politei)!
Acest lucru trebuie pentru a nu avea surprize mai incolo!
Iar pentru angajatori e avantajos sa faca polite de asigurare de viata la angajati deoarece ei au deducere de la taxe si impozite ca societate!
pentru a ma incadra la anl ce vechime trebuie sa am la locul de munca stabil cu contract pe perioada nedeterminata? si daca eu lucrez la 25 de km fata de localitatea unde depun dosarul pentru anl ma incadrez la o locuinta?