Am o problema, mi-a adus azi o vecina o instiintare precum ca s-a dispus proprirea pe salar in urma unui credit la BCR. Problema mea este ca eu nu am primit o somatie de executare silita decat ieri, tot de la acea vecina, sustinand ca i-a adus-o un tip de la o firma de curierat... Cei care dispun executarea nu au datoria ca debitorul sa primeasca somatia?
Poprirea se infiinteaza fara somatie,in baza incheierii de incuviintare a executarii,prin adresa in care se va preciza si titlu executoriu in temeiul caruia s-a infiintat poprirea, ce va fi comunicata celei de -a treia persoane aratate la art.781alin.(1),impreuna cu incheierea de incuviintare a executarii.[Art.783(1)NCPC].
Bine daR nu trebuia sa fiu macar instiintata ca dosarul a fost trimis catre executare? Plus ca acea somatie trimisa prin curier nu trebuia semnata? Eu poate aveam sa achit acea suma in termen de o zi....
Poprire pe salar
gh3gh1
am primit de la un executor judecatoresc o adesa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat, insotita de o incheiere de incuviintare silita. Executorul ... (vezi toată discuția)