avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara somatie

Am o problema, mi-a adus azi o vecina o instiintare precum ca s-a dispus proprirea pe salar in urma unui credit la BCR. Problema mea este ca eu nu am primit o somatie de executare silita decat ieri, tot de la acea vecina, sustinand ca i-a adus-o un tip de la o firma de curierat... Cei care dispun executarea nu au datoria ca debitorul sa primeasca somatia?
Cel mai recent răspuns: Alexandra Mamaliga , Consultant asigurari 15:14, 28 Ianuarie 2016
Poprirea se infiinteaza fara somatie,in baza incheierii de incuviintare a executarii,prin adresa in care se va preciza si titlu executoriu in temeiul caruia s-a infiintat poprirea, ce va fi comunicata celei de -a treia persoane aratate la art.781alin.(1),impreuna cu incheierea de incuviintare a executarii.[Art.783(1)NCPC].
Bine daR nu trebuia sa fiu macar instiintata ca dosarul a fost trimis catre executare? Plus ca acea somatie trimisa prin curier nu trebuia semnata? Eu poate aveam sa achit acea suma in termen de o zi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită. este legal să mi se blocheze contul fără înștiințare prealabilă? miaunica74 miaunica74 Bună ziua este legal sa mi se blocheze contul de salarii de un executor judecătoresc fără a fi înștiințați în prealabil despre ce este vorba (vezi toată discuția)
Poprire pe salar gh3gh1 gh3gh1 am primit de la un executor judecatoresc o adesa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat, insotita de o incheiere de incuviintare silita. Executorul ... (vezi toată discuția)
Executare creanta angela-anastasia angela-anastasia Buna ziua! as dori sa stiu daca este legal ca un executor judecatoresc sa puna proprie pe contul debitorului,( am aflat de proprire de banca unde am contul de ... (vezi toată discuția)