avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Activitate zuzazapacita

Activitate zuzazapacita

Răspuns la discuția Termenul de prescriptie
:D multumesc foarte, foarte mult. :) macar stiu cum stau
Salutare.
Sunt pasionata de bibilit, modelat, pictat, imi plac mult oalele de lut si toate cele si vorbind cu o doamna al carei sot e olar- mester popular mi-a spus ca a primit acest "titulu" de la primarie, in urma unei cereri, fara a depune vreo diploma sau mai stiu eu ce (cam greu sa iei diploma de olar, cioplitor de linguri sau mai stiu eu ce alt mestesug, chiar daca probabil ca scoala populara de arte da si ea cate o diploma draguta pentru toate cate se fac acolo)
Care sunt conditiile in care se obtine atestatul de mester popular (sau cum s-o chema actul respectiv)?
;) tare curioasa :) multam anticipat
Salutare. In ultimii ani in perioadele mai turbulente dpdv financiar am reusit sa acumulez vreo... 8 cred amenzi ratb, din cate am numarat printre amintiri (ca procesele verbale de constatare nu le mai am si acele procese verbale ce vin acasa in termen de 30 de zile mi-au venit doar la unele din ele, demult, nu si la cele mai "proaspete" :D ). Ce vreau eu sa stiu e daca se prescriu si daca da, dupa cat timp.
Ma intereseaza asta pt ca vreau sa-mi platesc din buzunar asigurarile medicale si se pare ca, in ciuda declaratiei pe propria raspundere ca nu beneficiez de niciun venit, ar mai fi nevoie si de o adeverinta de la fisc.
So... sper sa stie cineva raspunsul :)