avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... mare mester, mare caracter
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

mare mester, mare caracter

Salutare.
Sunt pasionata de bibilit, modelat, pictat, imi plac mult oalele de lut si toate cele si vorbind cu o doamna al carei sot e olar- mester popular mi-a spus ca a primit acest "titulu" de la primarie, in urma unei cereri, fara a depune vreo diploma sau mai stiu eu ce (cam greu sa iei diploma de olar, cioplitor de linguri sau mai stiu eu ce alt mestesug, chiar daca probabil ca scoala populara de arte da si ea cate o diploma draguta pentru toate cate se fac acolo)
Care sunt conditiile in care se obtine atestatul de mester popular (sau cum s-o chema actul respectiv)?
;) tare curioasa :) multam anticipat
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:44, 23 Ianuarie 2011
Cred ca se cheama carte de mestesug si cel mai bine intrebati in judetul dvs la Centrul Judeţean de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare cum se obtine aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
8 aprilie - ziua internationala a rromilor trope_doi trope_doi Ziua internationala a rromilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii Aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat nastere la Londra, in 1971, ... (vezi toată discuția)
Un cetatean :legatura dintre rezultatele execrabile ale examenelor de bacalaureat si viata de zi cu zi Radu Gabrian Radu Gabrian Probabil ca lumea are sentimente contradictorii in legatura cu rezultatele execrabile ale celor doua sesiuni ale examenelor de bacalaureat. Probabil ca unii ... (vezi toată discuția)