da dar in codurile acestea montajul se da cu subinteles!
nu exista un cod mai precis
pentru ca am nevoie de acest cod pentru a lucra ca montator in strainatate mai bine zis in italia ..aici este supranumita "falegname "adica tamplar....zic eu ...aceasta meserie de tamplar atesta ca stii sa modifici si sa montezi mobila exact ce fac eu ...de aceea nu am adaugat codurile cu fabricatie puteti sa-mi da-ti mai multe lamuriri va rog frumos ca sa inteleg mai bine si sa ma conving.....
va multumesc
buna ziua sau seara
am si eu cateva intrebari privitor la codul caen
am dschis o firma de traspot marfuri si mutatie dar nu stiu ce cod caen trebuie sa mai adaug pentru a putea monta mobila clientului...ma tot invart pe internet si nu gasesc nimic care sa ma ajute....
firma va lucra in tara si in strainatate asa ca m-am inscris in registrul european.....
ce trebuie sa mai fac.....
am nevoie si de un contabil bun care sa se priceapa si cu legile europeesau un avocat eventual....care sa ma tina informat cu toate normele europee privitoare activitati mele...
va multumesc ..astept un raspuns cat mai curand-#-o
sunt din craiova si am depus dosar in baza legi 10/2001 avem numar de dosar ,avem dovada de la jurista ca a fost trimis mai departe dar nu stim ce sa mai intamplat ....nu am primit nici o notificare si nu stiu unde sa imi caut dosarul pe internet ....am nevoie de cineva care sa se ocupe de acest dosar si care sa ma indrume ce sa fac....