avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamuriri privitoare dosarului depus cu legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamuriri privitoare dosarului depus cu legea 10/2001

sunt din craiova si am depus dosar in baza legi 10/2001 avem numar de dosar ,avem dovada de la jurista ca a fost trimis mai departe dar nu stim ce sa mai intamplat ....nu am primit nici o notificare si nu stiu unde sa imi caut dosarul pe internet ....am nevoie de cineva care sa se ocupe de acest dosar si care sa ma indrume ce sa fac....
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
mariacameliastefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 18:42, 22 Ianuarie 2011
ANRP are 25 evaluatori, transmiterea dosarelor la evaluare se face prin tragere la sorti (daca cumva nu si-au schimbat procedura).
Daca doriti puteti solicita Comisiei centrale sa va comunice stadiul solutionarii dosarului dumneavoastra.
La ANRP dosarul dumneavoastra a primit un alt numar. Pentru a fi identificat, mentionati in cererea dumneavoastra numarul dispozitiei primarului prin care s-a propus acordarea de despagubiri si localitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii 10-2001 IRINA ANGELA IRINA ANGELA In anul 2001 am depus la Prefectura Judetului Vrancea notificarea nr. 526/30.07.2001 , in calitate de mostenitoare a parintilor mei, solocitand despagubirile ... (vezi toată discuția)
Probleme legea 10. apopaks apopaks Cosmarul Legii 10 - Cereri de restituire la care petentii fie ca nu primesc raspuns, fie sunt plimbati de la o usa la alta, ani si ani de zile. Subiectul ... (vezi toată discuția)
Dispozitie anrp legea nr. 10/2001 ContSters255863 ContSters255863 Am o dispozitie acordata de primaria municipiului X, privind acordarea de masuri reparatorii pentru un teren expropriat, constand in actiuni la societati ... (vezi toată discuția)