avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aplicarea Legii 10-2001
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aplicarea Legii 10-2001

In anul 2001 am depus la Prefectura Judetului Vrancea notificarea nr. 526/30.07.2001 , in calitate de mostenitoare a parintilor mei, solocitand despagubirile ce mi se cuvin, conform Legii nr.10 / 2001. In anul 2005 s-a intocmit un referat privind propunerea de acordare de masuri reparatorii pentru imobilul care a fost demolat, in orasul Focsani, de catre Comisia de evaluare interna a Primariei Municipiului Focsani, inregistrat cu nr. 7445/05.05.2005.
In ianuarie 2008 am primit de la Secretariatul General al Guvernului o adresa prin care sunt anuntata ca memoriul meu a fost transmis, spre competenta solutionare la ANRP.
In iulie 2008 am solicitat ANRP sa imi comunice numărul dosarului meu înregistrat la dansii , precum şi dacă acesta a fost selectat în vederea analizării.
In octombrie 2008 am primit raspuns de la ANRP ca nu s-a gasit nici un dosar cu acest nume in baza de date a Secretariatului Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor.
Ce pot sa fac?
Pentru inceput trimitetin o adresa catre ANRP in care prezentati situatia avand anexate celelalte documente in spate in principal adresa pe care ati primit-o de la Secretariatul General al Guvernului prin care vi sa transmis ca a fost inaintat dosarul la ei.
Apoi faceti o adresa si la Secretariatul General al Guvernului prin care cereti detalii despre dosarul dumneavoastra.
Toate documentele anexa sa le trimite-ti in copie si sa pastrati originalele.
Sau contacta-ti un avocat care sa se ocupe de problemele dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea oug nr. 81/2007 IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna ziua Am o problema si sper sa ma ajutati. In anul 2001 am depus la Prefectura Judetului Vrancea notificarea nr. 526/30.07.2001 , in calitate de ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar retrocedare - legea 10/2001 marosan emil marosan emil Daca autoritatea locala depune dosarul cu dispozitia privind masurile reparatorii - nefiind posibila retrocedarae in natura - la prefectura judetului, acesta ... (vezi toată discuția)
Anrp tergiverseaza un dosar, ce se poate face ? Cabinet avocat Mihai Gaita Cabinet avocat Mihai Gaita Antecesorul clientului a deţinut o clădire în extravilan, un soi de casă la ţară, clădire care nu a fost înscrisă în evidenţele de pubplicitate ... (vezi toată discuția)