Buna ziua
Am o problema si sper sa ma ajutati.
In anul 2001 am depus la Prefectura Judetului Vrancea notificarea nr. 526/30.07.2001 , in calitate de mostenitoare a parintilor mei, solocitand despagubirile ce mi se cuvin, conform Legii nr.10 / 2001.
In anul 2005 s-a intocmit un referat privind propunerea de acordare de masuri reparatorii pentru imobilul care a fost demolat, in orasul Focsani, de catre Comisia de evaluare interna a Primariei Municipiului Focsani, inregistrat cu nr. 7445/05.05.2005.
S-a intocmit un proces-verbal de negociere, in data de 25 mai 2005, inregistrat cu nr. 8690/25.05.2005 prin care am optat pentru titluri de valoare nominala. Mentionez ca nu am primit aceste titluri.
Doresc sa beneficiez de prevederile OUG nr. 81/2007, pentru a primi despagubiri in numerar, suma ce mi se cuvine fiind mai mica de 500.000 RON.
Deoarece nu am primit titlul de despagubire, nu stiu ce trebuie sa fac in continuare, ca sa pot depune cererea la Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar.
Multumesc anticipat
Potrivit art.1 din Legea nr.554/2004, orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul legitim poate fi atat privat, cat si public.
Incercati sa reveniti cu o noua adresa la Prefectura prin care sa le expuneti toate aceste aspecte.