avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate mika76

Activitate mika76

Discuție Procura
Am o prietena care are 2 baietei (de 6 si respectiv 4 ani). Au plecat de la tatal lor (impreuna cu mama) din cauza tratamentelor violente si locuiesc la bunici. Prietena mea nu are adresa actuala pe buletin si doreste sa plece in strainatate sa munceasca ,iar copiii doreste sa-i lase la o sora. Cei de la primarie si de la politia din comuna spun ca nu este nevoie de adresa noua pe buletin, dar prietena mea doreste sa lase copiii la sora sa prin procura facuta la un birou notarial, prin care ar putea sa apere copiii de presupusul tata. El nu a divortat de prietena mea ,deci legal sunt casatoriti. Ar avea sora posibilitatea apararii copiilor prin procura? Am uitat sa specific ,ea este plecata de la sot de ~2 ani si de atunci el ridica alocatia ambilor copii si nu vine nici cu o bomboana la ei. Poate sa sisteze trimiterea alocatie daca prietena mea intimpina o cerere catre Min.mn. si solidaritatii sociale?:((:((:((:((:((
Răspuns la discuția Parasire domiciliu
Cam cat ar ajunge ca si cheltuieli.Stiu ca pentru actele de divort nu trebuie foarte mult,dar pentru plangerea penala?Va intreb pt.ca ea este inca in concediu de crestere cu cel de-al doilea copil,care are 1an si trei luni
Am o prietena ,casatorita si cu doi copii.Sotul ei a parasit domiciliul pentru a patra oara(la amanta).Ea va intraba prin intermediul meu,il poate denunta pentru parasire de domiciliu?Are posibilitatea ca instanta ,in cazul divortului,sa-i dea ei ambii copiii?
As dori si eu ord.nr.58/2010.Ma puteti ajuta? Va multumesc