Am o prietena ,casatorita si cu doi copii.Sotul ei a parasit domiciliul pentru a patra oara(la amanta).Ea va intraba prin intermediul meu,il poate denunta pentru parasire de domiciliu?Are posibilitatea ca instanta ,in cazul divortului,sa-i dea ei ambii copiii?
sa faca si plangere penala pentru parasire domiciliu si in acelasi timp sa deschida actiune de divort( primul termen va fi peste cateva luni bune). are toate sansele sa pastreze copiii.
Părăsirea domiciliului constituie unul dintre cele mai frecvente motive de divort. Iar în ceea ce priveşte încredinţarea copiilor, nu cred că va exista niciun impediment pentru mamă în a obţine încredinţarea ambilor copii. Dacă tatăl va cere şi acesta încredinţarea, atunci se vor efectua două anchete sociale, una la domiciliul mamei, alta la domiciliul tatălui pentru a se demonstra care dintre aceştia pot oferi condiţii optime pentru creşterea şi educarea copiilor.
Cam cat ar ajunge ca si cheltuieli.Stiu ca pentru actele de divort nu trebuie foarte mult,dar pentru plangerea penala?Va intreb pt.ca ea este inca in concediu de crestere cu cel de-al doilea copil,care are 1an si trei luni