avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Marioara Leordean

Activitate Marioara Leordean

Nu ar trebui sa fac sesizare si la Protectia Consumatorului si Inspectoratul de Stat in constructii??????
Va multumesc pentru promptitudine si profesionalism!
Daca formulez plangere la politie, nu scap de plata taxei de timbru????!!!!
In urma cu cateva zile am fost impreuna cu 3 mamici si copiii nostrii la [EDITAT] Mall, la un loc de joaca pentru copii. Dupa ce ne-am lasat copiii la locul de joaca, ne-am deplasat in imediata apropiere a locului de joaca pentru a servi un suc, moment in care, in timp ce eu ma deplasam, o plinta metalica care facea legatura dintre parchet si gresie, mi-a sectionat pantoful, provocandu-mi o rana la picior de 3 cm, am sangerat mult, piciorul s-a umflat si s-a invinetit. Am mers la spital unde mi-au fost acordate ingrijiri medicale, un vaccin anti-tetanos, mi-au fost prescrise antibiotice, si in urmatoarea zi mi-am scos un certificat medico-legal cu 3 - 4 zile de ingrijiri medicale. Unde se incadreaza fapta si ce trebuie sa fac pe mai departe? Copilul meu a fost traumatizat in momentul in care mi-a vazut piciorul plin de sange, imaginea mea a vost stirbita!
Va multumesc anticipat!
Buna ziua. Doresc sa va adresez si eu o intrebare. In urma cu cateva zile am fost intr-un supermarket unde in imediata apropiere a unui loc de joaca de copii, o plinta metalica, care facea legatura dintre parchet si gresie, s-a desprins, mi-a sectionat pantoful, mi-a produs o rana la picior de 3 cm, piciorul s-a umflat, s-a invinetit, am sangerat destul de tare, am mers de urgenta la spital unde mi-au fost acordate ingrijiri medicale, un vaccin antitetanos, mi-au fost prescrise antibiotice si mi-am scos un certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri medicale. Vreau sa dau in judecata supermarketul respectiv. Ce trebuie sa faca si unde se incadreaza aceasta fapta din punct de vedere juridic????????????