avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri medicale!

Buna ziua. Doresc sa va adresez si eu o intrebare. In urma cu cateva zile am fost intr-un supermarket unde in imediata apropiere a unui loc de joaca de copii, o plinta metalica, care facea legatura dintre parchet si gresie, s-a desprins, mi-a sectionat pantoful, mi-a produs o rana la picior de 3 cm, piciorul s-a umflat, s-a invinetit, am sangerat destul de tare, am mers de urgenta la spital unde mi-au fost acordate ingrijiri medicale, un vaccin antitetanos, mi-au fost prescrise antibiotice si mi-am scos un certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri medicale. Vreau sa dau in judecata supermarketul respectiv. Ce trebuie sa faca si unde se incadreaza aceasta fapta din punct de vedere juridic????????????
Cel mai recent răspuns: andreea ravoniku , Avocat 16:59, 23 Ianuarie 2011
Plangere penala la politie si actiune civila pe pretentii. Cel mai bine apelati la serviciile unui avocat pentru a va indruma/asista/reprezenta interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal cu 3 - 4 zile de ingrijiri medicale! Marioara Leordean Marioara Leordean In urma cu cateva zile am fost impreuna cu 3 mamici si copiii nostrii la [EDITAT] Mall, la un loc de joaca pentru copii. Dupa ce ne-am lasat copiii la locul de ... (vezi toată discuția)
Este legitima aparare? Marius00E Marius00E Buna ziua,anul trecut tatal meu a venit beat acasa si sa luat de iubita si de mama mea,le-a injurat ,amenintat, (mama este despartita de el deoarece a batut-o ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie - pieton pe partea carosabila dan3 dan3 Buna seara, In dimineata aceasta am avut un accident, ma aflam in localitate pe un drum cu o singura banda pe sens , pe contrasens era un autovehicul de ... (vezi toată discuția)