avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate zarnik

Activitate zarnik

Buna seara! Am achizitionat o masina din Germania! Doresc inmatricularea acesteia pe Romania,dar cand am aflat cat este taxa am cam dat inapoi.Am platit pentru masina 1000 de euro, timbrul de mediu fiind 1200 euro! Se mai poate da statul in judecata fara sa platesc taxa? Daca da cat dureaza? multumesc anticipat!
Am depus contestatie.Azi 24.05.2011.Credeti ca o sa castig sigur?
Buna Seara!In urma cu vreo 6 ore am fost oprit de un echipaj de politie pe raza municipiului targoviste.Am fost prins pe aparatul radar cu 66 km/h.I-am dat documentele agentului,m-a sactionat contraventional 2 puncte amenda in valoare de 134 lei,67 in 48 h.toate bune si frumoase am semnat am luat procesul si surpriza knd am ajuns acasa m-am uitat la data procesului "Incheiat astazi 25.05.2011" io stiam ca azi suntem in 22.05.2011. Intrebarea este pot sa fac contestatie si cui trebuie sa ma adresez! mentionez k este prima amenda in 2 ani! multumesc!
Răspuns la discuția Arme albe
Pai si care sunt consecintele?
Discuție Arme albe
Buna ziua!In urma cu 2 zile veneam acasa seara din oras cu autoturismul personal.Am fost oprit de politie.Mi-au facut un control asupra masinii unde mi-au gasit un cutit tip baioneta, eu habar nu aveam cum a ajuns cutitul in masina eu stiam ca este in garaj,in fine.Am fost dus la sectie am dat declaratii cert k nu mi-au spus nimic ce se va intampla cu mine.Mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu legea!