avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de Mediu!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de Mediu!

Buna seara! Am achizitionat o masina din Germania! Doresc inmatricularea acesteia pe Romania,dar cand am aflat cat este taxa am cam dat inapoi.Am platit pentru masina 1000 de euro, timbrul de mediu fiind 1200 euro! Se mai poate da statul in judecata fara sa platesc taxa? Daca da cat dureaza? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 18:10, 30 Decembrie 2013
Puteti sa dati in judecata servciul de inmatriculari si sa solicitati obligarea acestuia la inmatricularea definitiva a autoturismului fara plata timbrului de mediu.
Durata unui proces este de cateva luni sau mai mult in functie de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina fara timbru de mediu weedmastersr weedmastersr Tocmai sunt pe cale sa achizitionez un Audi A4 B5, 1.6 bezina, adus din Germania si as dori sa aflu daca exista vreo modalitate legala de al inmatricula fara ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu hectortoni hectortoni Buna ziua! Sunt nou pe forum deci o sa fiu cat mai explicit posibil. Problema mea e urmatoarea: Am achizitionat un autoturism din Germania marca Opel ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu mario57 mario57 Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism inmatriculat in Romania pentru care proprietarul poate prezenta dovada ANAF de taxa (timbrul) de mediu ... (vezi toată discuția)