Buna ziua.
Revin cu intrebarea: ce document ar trebui sa depun pentru a beneficia de plafonul maxim pentru cazare: 75%x150EUR=112.5EUR / persoana (in cazul membrilor unei intreprinderi familiale).
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua.
M-ar interesa in baza carui document justificativ pot deconta valoarea maxima de 75% din 150 EUR (=112.5 EUR) in cazul unei deplasari externe. Mentionez ca sunt membru al unei intreprinderi familiale. Multumesc.
Buna seara.
1. Sumele CASS (asigurari de sanatate: 5.5% din diferenta intre venitul realizat si cheltuieli deductibile) platite pt 2012 de catre asociatii unei IF sunt deductibile de la plata impozitului pe venitul realizat in 2012?
adica:
1.1. impozit=16%x(realizat-cheltuieli deductibile-CASS)?
sau
1.2. impozit=16%x(realizat-cheltuieli deductibile)?
2. Suma de 2% cheltuieli (deductibile) pt protocol o pot aplica la suma la care am calculat impozitul? (1.1. sau 1.2. ?)
Buna ziua,
intreprinderea familiala intra in categoria microintreprinderilor? (trebuie platit impozit pe venit?)
Ce taxe si impozite trebuiesc platite acum?
Multumesc
Buna ziua,
As vrea sa platesc cu OP impozitul pt trimestrul I-2012 pt activitati independente. Am contul unde trebuie sa fac plata: RO71TREZ70320030101XXXXX, dar nu stiu cine este beneficiarul si ce CUI are.
Multumesc
Multumesc.
Am uitat sa precizez ca factura este emisa catre un client din Germania (prestari servicii intracomunitare in domeniul IT).
In cazul acesta?
Buna ziua. Sunt IF platitor trimestrial de TVA. In februarie am emis factura. Depun declaratia 300 in martie pt ian+febr, apoi in aprilie pentru martie. Apoi mai depun (daca nu mai emit intre timp nici o factura) abia iniulie, pt apr+mai+iun? sau trebuie sa depun lunar, desi nu mai facturez nimic?
Multumesc