avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata impozit activitati independente
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata impozit activitati independente

Buna ziua,
As vrea sa platesc cu OP impozitul pt trimestrul I-2012 pt activitati independente. Am contul unde trebuie sa fac plata: RO71TREZ70320030101XXXXX, dar nu stiu cine este beneficiarul si ce CUI are.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 14:01, 16 Martie 2012
La un simplu search in google veti gasi titularul contului Trezoreria Sector 3
Pentru 16% virati la Bugetul de Stat, iar pentru 5,5% la sanatate la Bugetele de Asigurari Sociale si Fonduri Speciale la Trezoreria de pe raza careia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul unic pentru plata impozitului pe venit si a contributiilor pentru persoane fizice sau unde pot gasi aceasta informatie RusRIM RusRIM Buna ziua, Doresc sa platesc impoziul pe venitul din inchiriere, pentru anul 2018, asa cum a fost el calculat la depunerea declaratiei unice pana la 15 dec ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)
Plata la buget crislor crislor buna ziua , va rog s-a ma ajutati platiile la bugetul statului pe venituri din salarii se vireaza in conturi separate impozitul si contributiile, s-au se ... (vezi toată discuția)