Buna ziua,
As vrea sa platesc cu OP impozitul pt trimestrul I-2012 pt activitati independente. Am contul unde trebuie sa fac plata: RO71TREZ70320030101XXXXX, dar nu stiu cine este beneficiarul si ce CUI are.
Multumesc
Pentru 16% virati la Bugetul de Stat, iar pentru 5,5% la sanatate la Bugetele de Asigurari Sociale si Fonduri Speciale la Trezoreria de pe raza careia aveti domiciliul.
Amenda itm
Mihaela Tudor
O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)
Plata la buget
crislor
buna ziua ,
va rog s-a ma ajutati platiile la bugetul statului pe venituri din salarii se vireaza in conturi separate impozitul si contributiile, s-au se ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.