avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate leosayer

Activitate leosayer

Buna seara.Am o problema pe care o sa o expun ..Lucrez de 18 ani intr-un teatru .17 ani am fost pe post artistic,dar pe cand eram in concediu de maternitate teatrul s-a transformat din unul de repertoriu intr-unul de proiect-deci fara posturi artistice ci doar administrative.Cand am revenit din concediul de maternitate mi s-a dat un post administrativ.Dupa cateva luni de la revenirea din maternitate am absolvit si o facultate cu profil artistic.De 1 an fac de toate-orice altceva decat ceea ce sunt-adica artist!Desi am solicitat un post cu studii superioare nu am reusit sa obtin decat marirea programului de lucru!Nu se tine cont ca sunt unic intretinator de familie si am 2 copii-trebuie sa stau zi si noapte la serviciu!Conform legislatiei in vigoare stiu ca saptamana de lucru e de 40 de ore ,la noi e nelimitat,nu se tine cont de cele minim 12 ore intre turele de lucru,etc.Intrebarea mea este cum as putea sa rezolv aceasta problema legata de timpul de lucru,daca am dreptul la un post cu studii superioare si daca nu,in ce conditii as putea beneficia de somaj.Stiu ca intrebarea mea poate starni multe polemici,mai ales in situatia in care se afla tara-ma refer la locurile de munca,dar nu imi permit sa platesc o femeie sa aiba grija de copii-am salariu net de 700 lei!-si as dori totusi sa ai vad macar 1 ora pe zi.Daca asta inseamna sa imi caut un alt loc de munca .....asta e.Nu as dori sa plec dar e greu de inghitit ca pe scena pe care ai fost 17 ani artist sa nu mai calci decat poate eventual ca sa o speli....
Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri
Discuție cod caen 9001
Buna seara, am si eu o problema si sper ca ma veti putea ajuta.Sunt persoana fizica autorizata ,cod caen 9001 si am intampinat o problema.Am voie ca persoana fizica autorizata cu acest cod sa dau ore particulare cu specific artistic?Eu stiam ca da,dar vreau sa fiu sigur.Doream sa dau ore de actorie,eu fiind licentiat in acest domeniu.In speranta unui raspuns ,va multumesc.