Din pacate, primul cumpararator nu a fost de buna credinta si nu a facut radierea la politie, iar masina figureaza inca pe numele tatalui meu. Ulterior acestei vanzari, parintii mei i-au cedat casa fratelui meu si s-au mutat la tara iar ei nemaiavand de platit impozit in localitatea unde au locuit si unde era inmatriculata masina, nu au verificat daca au impozit de platit find convinsi ca primul cumparator al masinii a fost de buna credinta si a radiat masina. tatal meu e bolnav, avand o hemipareza e mai greu de transportat....
Tatal meu a vandut in urma cu 4 ani o autoutilitara Aro. Nu a facut radierea deoarece noul proprietar l-a rugat sa o amane pana la expirarea vericarii RAR, dar a fost facuta o imputernicire pentru folosirea masinii la un birou notarial.
In urmatorul an i-a cerut copia contractului de vanzare cumparare, sub pretextul ca el o pierduse si are nevoie de ea pentru radiere, si reinmatriculare.
In urma ca cateva luni a primit o recomandata prin care era anuntat ca i se face poprire pe pensie pentru datoria pe care o are la primarie, respectiv impozitul pe Aro.
Deoarece tatal meu e bolnav am luat legatura cu persoana caruia i vanduse masina, care m-a informat ca el a revandut masina si ca persoana careia i-a vandut-o a dezmembrat-o, dar a refuzat sa ma puna in legatura cu persoana respectiva, promitandu-mi ca imi va aduce hartia necesara pentru radiere.
In urma cu cateva zile ne-a trimis un nr de inmatriculare si actele masinii printr-o cunostinta.
De la primarie nu ma lamureste nimeni ce am de facut, iar impozitul creste cu fiecare luna de tergivesare... va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat....mi-e teama ca primaria ar putea face executare silita pe casa parintilor mei penru ca suma e mare....si nu au cum sa o plateasca....
In luna martie mi-am schimbat locul de munca si domiciliul. Din cauza mutarii am pierdut 6 zile (contractul de munca anterior a incetat la 28 februarie, iar cel actual a inceput la 07.03.2011) Intre timp am ramas insarcinata si ar trebui sa in ianuarie. Voi pierde dreptul la indemnizatie din cauza celor 6 zile de intrerupere?