avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

In luna martie mi-am schimbat locul de munca si domiciliul. Din cauza mutarii am pierdut 6 zile (contractul de munca anterior a incetat la 28 februarie, iar cel actual a inceput la 07.03.2011) Intre timp am ramas insarcinata si ar trebui sa in ianuarie. Voi pierde dreptul la indemnizatie din cauza celor 6 zile de intrerupere?
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
daria09, utilizator
Cel mai recent răspuns: julya85 , utilizator 13:21, 6 Iunie 2011
Nu veti pierde indemnizatia pentru CCC deoarece sunt admise si fractiunile de luna.
Concediul de maternitatea de 126 zile se poate lua si dupa nasterea copilului?
1. De comun acord cu medicul de familie sau medicul curant ginecolog puteti lua concediul de maternitate oricand incepand cu lana a saptea de sarcina.
2. Daca sanatatea va permite il puteti lua si incepand cu data nasterii copilului.
Multumesc,
buna ziua

Pe 22 aprilie a fost ultima zi la locul demunca, iar pe 2 mai am inceput la noul loc de munca, a fost o intrerupere de 10 zile, de curand am aflat ca sunt insarcinata cand voi naste o sa am doar opt luni la noul loc de munca, as dori sa stiu daca voi avea dreptul la indemnizatie .

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului 2011 marincaspaulina marincaspaulina Buna, O mica nedumerire....pot beneficia de CIC in conditiile in care in momentul nasterii am muncite fara intrerupere 9 luni...nu 12?....as putea spre ... (vezi toată discuția)
Conditii concediu pre si postnatal, ccc sau somaj ContSters277082 ContSters277082 Buna seara, sunt angajata din 03 07 2012< in luna aceasta am ramas si insarcinata< voi naste la inceputul lunii martie 2013, cand as dorii sa intru in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia maternitate dianita dianita buna ziua, va rog am si eu o intrebare , am lucrat 2 luni la o firma, si o sa incetez activitatea prin demisie pana la sfarsitul lunii iunie. in iulie vreau ... (vezi toată discuția)