avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate CobraneagrA

Activitate CobraneagrA

Răspuns la discuția vaduva
chiar nu stie nimeni?????

nu vrea nimeni sa imi dea un sfat ......sau macar o parere?
Multumesc pentru raspuns
Legatar universal a fost sotul meu care a murit si nu avem copii si acum comnatii vor reductiunea testamentului si anularea CM - ului dupa sotul meu cu motivul ca nu au fost prezenti la succesiunea sotului meu .
Astept ajutorul domnilor avocati !!!
Discuție vaduva
am fost casatorita cu sotul meu 20 de ani dar nu am avut copii , am locuit cu socrii in aceas curte timp in care socrul meu i-a facut testament sotului meu ca sa nu avem probleme cu ceilalti copii ai lui dupa care a murit .Din pacate nu ne-am bucurat prea mult de casnicie ca sotul meu a murit si nu mi-a lasat nimic la numele meu , apoi eu am facut succesiunea , nu am chemat si fratii lui pentru ca lor le-a facut cate o casa socru meu si noua ni se cuvenea curtea batraneasca pentru ca am fost cei mai mici copii
Dupa15 ani de la decesul socrului si 12 de la decesul sotului cumnatii mei m-au chemat in instanta pentru nulitatea CM-ului, si s-au ridicat cu pretentii asupra casei parintesti
Ce sfaturi imi dati vizavi de problema mea ?
Ar putea ei sa imi anuleze testamentul pe care sotul meu il avea de la taicasu?

/
Răspuns la discuția Cum e corect ?
eu sunt de parere ca este acelas proces care nu a luat sfarsit.....atunci pentru ce l-am angajat si i-am achitat2000 ron ? nu m-a ajutat cu nimic si acum la recurs zice ca trebuie alti 2000 ron ...e corect ?
pentru ce l-am angajat ?
Răspuns la discuția Cum e corect ?
eu sunt de parere ca este acelas proces care nu a luat sfarsit.....atunci pentru ce l-am angajat si i-am achitat2000 ron ? nu m-a ajutat cu nimic si acum la recurs zice ca trebuie alti 2000 ron ...e corect ?
pentru ce l-am angajat ?
Răspuns la discuția unde gasesc
multumesc ...stiu ca este la arhiva dar stiu ca exista o adresa aici pe net si ma gandeam ca ma ajuta cineva ......
Discuție unde gasesc
as dori sa gasesc dosarul meu si sail citesc insa nu stiu unde sa caut
poate ma ajutati.......?
am avut recurs pe 20 ianuarie si de atunci ma tot chinuiesc sa il gasesc pe net.....
Discuție Cum e corect ?
Daca am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces civil nu este corect si normal sa ma apere si la recurs????