avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum e corect ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum e corect ?

Daca am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces civil nu este corect si normal sa ma apere si la recurs????
Cel mai recent răspuns: actoru_vlad , utilizator 14:45, 25 Ianuarie 2011
este alt proces, puteti continua cu acelasi avocat sau cu altul
eu sunt de parere ca este acelas proces care nu a luat sfarsit.....atunci pentru ce l-am angajat si i-am achitat2000 ron ? nu m-a ajutat cu nimic si acum la recurs zice ca trebuie alti 2000 ron ...e corect ?
pentru ce l-am angajat ?
eu sunt de parere ca este acelas proces care nu a luat sfarsit.....atunci pentru ce l-am angajat si i-am achitat2000 ron ? nu m-a ajutat cu nimic si acum la recurs zice ca trebuie alti 2000 ron ...e corect ?
pentru ce l-am angajat ?
numai daca dvs doriti va poate reprezenta si in recurs. sau puteti angaja un alt avocat.
Se considera un alt proces. Si va trebuie sa discutati si de un onorariu pentru asistarea si reprezentarea in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Revendicare onorariu avocat florinstan florinstan Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat - am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces cu o persoana, pe doua cai - ordonanta presedential si fond. Am ... (vezi toată discuția)
Recurs 1234_1234 1234_1234 As dori sa stiu cum stau lucrurile...am avut un proces, l -am castigat ,insa paratul a facut recurs.#-o Cum se procedeaza? eu acum trebuie sa platesc avocatul ... (vezi toată discuția)