Buna ziua
Nepoata mea (fiica surorii mele) in varsta de 17 ani are un baietel de 2 luni iar tatal copilului nu a venit sa il recunosca. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile pe care trebuie sa le facem pentru ca eu si sotul meu sa adoptam acest copil. Mama copilului este de acord sa ne incredinteze noua copilul. Mentionez ca noi avem un fiu natural in varsta de 13 ani.
Va multumesc.
Buna ziua
Intrebarea mea este urmatoarea;
Daca se poate in cazul unei fete minore care este insarcinata, dupa nasterea copilului acesta sa fie adoptat de catre bunicii materni, bunica (mama dupa adoptie) sa beneficieze de concediu pentru cresterea copilului iar minora care momentan este in clasa a VIII-a sa isi continue scoala adica liceul .
Buna ziua
In cadrul unei proceduri de atribuire prin licitatie deschisa, daca la oferta tehnica s-a strecurat o mica greseala si a fost ofertata la un articol de deviz o cantitate de lucrari mai mare fata de lista cu cantitatile de lucrari din caietul de sarcini si anume 269 m fata de 256 cat era in caietul de sarcini, avand valoarea de 300 lei si reprezentand 0,001 din pretul total al ofertei . Este corect ca oferta sa fie declarata neconforma cu toate ca aceasta mica greseala nu este in dauna autoritatii contractante si nu influenteaza clasamentul ofertantilor?
Buna ziua
Ma intereseaza daca ordonanta privind acordarea somajului tehnic este valabila si pentru anul 2011 si care este perioada maxima pentru care se poate acorda somaj tehnic.
Buna ziua
Am si eu o nepoata de 17 ani eleva si acum este insarcinata. Ma interezeza daca poate beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului si care este valoarea acestei indemnizatii.
Mentionez faptul ca atat ea cat si tatal copilului (19 ani) nu au fost vreodata angajati.