avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatitie deschisa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatitie deschisa

Buna ziua
In cadrul unei proceduri de atribuire prin licitatie deschisa, daca la oferta tehnica s-a strecurat o mica greseala si a fost ofertata la un articol de deviz o cantitate de lucrari mai mare fata de lista cu cantitatile de lucrari din caietul de sarcini si anume 269 m fata de 256 cat era in caietul de sarcini, avand valoarea de 300 lei si reprezentand 0,001 din pretul total al ofertei . Este corect ca oferta sa fie declarata neconforma cu toate ca aceasta mica greseala nu este in dauna autoritatii contractante si nu influenteaza clasamentul ofertantilor?
Cel mai recent răspuns: dorinavas@yahoo.com , utilizator 19:04, 13 Februarie 2011
Da, este corect sa fie declarata neconforma intrucat se considera ca nu s-au respectat cerintele impuse prin caietul de sarcini, chiar daca pretul total ofertat nu influenteaza clasamentul final al ofertelor depuse.
Se solicita clarificari. Dupa primirea raspunsului la clarificari, se poate constata ca este o eroare, astfel ca se poate accepta modificari ale propunerii tehnice si financiare, avand in vedere ca o eventuala modificare a pretului indusa de corectari nu conduce la modificarea clasamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analiza oferta - modificare propunere financiara mirelamoldoveanu mirelamoldoveanu Daca un ofertant, prin raspunsurile la clarificari a modificat valoarea in structura dar totalul a ramas neschimbat cu cel ofertat initial,au ramas identice si ... (vezi toată discuția)
Corectarea ofertei financiare zinates zinates ne confruntam cu urmatoarea problema De multe ori anexele la formularul de oferta financiara contin greseli -suma preturilor unitare nu este aceeasi cu ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)