avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra mari

Activitate Alexandra mari

Discuție Buna ziua
As dorii un raspuns la urmatoarea chestiune de la cineva in masura sa ma ajute.Acum 3 ani am fost prins fara permis de conducere si baut la volanul masinii personale,a urmat un proces si mi sa dat 1 an si jumatate cu suspendare.Ulterior miam luat permisul de conducere la aproximativ o luna dupa am fost inplicat intr-un accident rutier mentionez ca nu am avut nici o vina dar cu o seara inainte bausem cu prietenii.Mi sau recoltat probe biologice si acum au iesit analizele la sange care arata ca aveam in acele clipe o alcolemie de 0,95 la mie.Intrebarea ar fi in ce ar constata consecintele tinand sa mentionez ca nu iesisem de sub pedeapsa anterioara.Va multumesc
Răspuns la discuția Buna ziua
Multumesc .Dar daca copii vor ramane alaturi de tatal lor
pentru ca eu nu am situatie financiara am ajuns la o varsta si nu am muncit o zii din viata mea.In acest caz care sunt sansele mele?
Iar fostul sot sustine ca am parasit caminul conjugal pt alt barbat?
Discuție Buna ziua
Am si eu o problema.I urma divergentelor familiare dintre mine si sotul meu am parasit caminul conjugal lasand in urma doi copii minori de 14 si respectiv 10 ani.As dorii sa stiu si eu consecintele faptei mele in urma unui divort?