avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua

As dorii un raspuns la urmatoarea chestiune de la cineva in masura sa ma ajute.Acum 3 ani am fost prins fara permis de conducere si baut la volanul masinii personale,a urmat un proces si mi sa dat 1 an si jumatate cu suspendare.Ulterior miam luat permisul de conducere la aproximativ o luna dupa am fost inplicat intr-un accident rutier mentionez ca nu am avut nici o vina dar cu o seara inainte bausem cu prietenii.Mi sau recoltat probe biologice si acum au iesit analizele la sange care arata ca aveam in acele clipe o alcolemie de 0,95 la mie.Intrebarea ar fi in ce ar constata consecintele tinand sa mentionez ca nu iesisem de sub pedeapsa anterioara.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 13:09, 30 Martie 2011
Probabil ca va urma sa vi se revoce beneficiul suspendarii pedepsei anterioare.Nu prea aveti ce face, fiindca asa prevede legea ca, incalcand in perioada de incercare conditiile prevazute imperativ, printre care si pe aceea de a nu mai comite o alta infractiune, urmeaza revocarea beneficiului suspendarii si executarea pedepsei intr-un loc de detentie.Pedeapsa pentru a doua infractiune nu se va contopi cu restul de pedeapsa ramas neexecutat din prima pedeapsa.cam acestea sunt dispozitiile legii, ce veti face practic, ramane de vazut, angajati-va aparator neaparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu am fost informat pot luat 2 pedepse cu suspendare? danut666 danut666 in 2010 am condus sub influenta bauturilor alcoolice,politistii dandu-mi permisul de conducere inapoi,avocatul de atunci mi-a confirmat ca am voie sa conduc pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca persoana inculpata va fi pedepsita are pedeapsa cu suspendare de 2 ani,urmarit penal timp de 4 ani,pt.vatamare corporala grava(folosind arma alba).A trecut 6 luni de cand a fost data hotararea ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)