avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca nu am fost informat pot luat 2 pedepse cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca nu am fost informat pot luat 2 pedepse cu suspendare?

in 2010 am condus sub influenta bauturilor alcoolice,politistii dandu-mi permisul de conducere inapoi,avocatul de atunci mi-a confirmat ca am voie sa conduc pe drumurile publice,in 2011 am fost condamnat la 8 luni cu suspendare,fara ca eu sa fiu instiintat nici de avocat nici de tribunal,m-am angajat ca sofer, am fost oprit mi s-au cerut actele am aratat permisul si nu patisem nimic pana in 2013 cand tot asa oprit de politia rutiera,eu avand permisul asupra mea,mi s-a spus ca permisul meu este anulat,si mi sa intocmit dosar pentru conducere fara permis,datorita faptul ca nu am fost instiintat,nu mi sa luat permisul,nu am primit nimic in posta,doar nu eram nebun sa ma angajez ca sofer,se poate luat iar cu suspendare? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:57, 11 Decembrie 2013
Cum v-au dat politistii permisul inapoi? Cat a fost alcoolemia in etilotest, pana in 0,4 sau peste? Nu au retinut permisul in vederea suspendarii? Sau nu aveati permisul la dvs.? Mai multe informatii ar fi de folos ptr a aprecia situatia.
ba da,il aveam asupra mea si alcoolemia a fost de 1,16
Nu v-au dus la recoltare de probe biologice? Nu v-au retinut permisul? Dubios!!
m-au dus la recoltare de sange,nu mi-ai retinut permisul,a doua zi cand m-am dus la ei sa il predau iar,au spus ca nu are ce sa faca cu el si sa astept sa fiu chemat la tribunal,pana in vara cand m-au oprit si au ramas mirati ca am permisul asupra mea,iar eu nu stiuam ca sunt condamnat respectiv ca nu am voie sa conduc,ce se poate intamplat mai departe?ce pot face? se poate sa imi dea doar cu suspendare? sau achitare?
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2013
danut666, utilizator
Nu cred că aveți vreo șansă la suspendare, sincer.Cel mai probabil va fi cu executare, iar beneficiul suspendării primei pedepse va fi revocat, întrucât ați comis o nouă infracțiune în termenul de încercare, și veți executa integral și prima pedeapsă , nu doar pe cea care se va stabili pentru conducerea fără permis. Nu cred că vă veți putea scuza că nu ați știut despre pedeapsă și anularea permisului, aveați datoria să vă interesați de dosarul dvs.

Alte discuții în legătură

Condamnare pentru alcool la volan eleniitugui eleniitugui Buna ziua, Pe 10.08.2012 am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0.85 . Politistul mi-a lasat permisul de conducere in continuare cerandu-mi mita ca sa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si conducere fara permis ionicaion ionicaion In anul 2009 am fost oprit de un politist , masina proprietatea mea dar conducea un prieten care nu poseda permis de conducere, eu fiind in stare de ebrietate. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,sustragere....nasol ! andrale andrale Un tanar de 27 de ani avea permisul suspendat. Dupa cateva zile s-a urcat din nou la volan,a fost oprit de un politist,care dupa ce i-a verificat actele si a ... (vezi toată discuția)