avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate lucitanase

Activitate lucitanase

Răspuns la discuția Acorduri gaze naturale
Eu am gasit firma, eu am vb cu ei si toate costurile eu le suport. Ideea este ca firma unde am fost mi-a dat un tabel , in care sa se semneze locatarii scarii unde locuiesc. Am uitat sa mentionez ca eu locuiesc la ultimul etaj, deci, implicit coloana de gaze va trece pe la fiecare etaj. Eu cu cine am mai vorbit, mi-a zis ca trebuie 50% + 1, chiar si juristul firmei unde muncesc.

In scara unde locuiesc nu exista instalatie de gaze. Unele din blocurile vecine sunt racordate.
Eu vreau sa ma racordez la gaze. Adica sa trag toata coloana de gaze pana la mine la etaj si implicit sa racordez scara la reteaua de gaze care exista pe strada.

Sper ca m-am facut inteles. :D
asa, 50 + 1
Eu vreau sa trag doar coloana pana la mine la etaj. Deci 50 %.
Buna ziua. Am o nelamurire si sper sa ma poata ajuta cineva. Detin un apartament si pe scara unde locuiesc vreau sa ma racordez la gaze. Am vorbit cu o firma si mi-a dat un tabel in care sa trec fiecare locatar si sa imi semneze. Firma mi-a zis ca imi trebuie 51% din semnaturi din scara. Am vorbit cu administratorul scarii si el mi-a zis ca nu, este gresit, imi trebuie 80%. Poate cineva sa ma lamureasca?

Mersi anticipat.
Răspuns la discuția Dauna totala RCA
cam la suma asta ma gandeam si eu intre 1800-2000 euro si sa imi lase si masina. Maine o sa ma duc la alta sucursala Euroins sa intreb pentru un CASCO poate scot ceva. Mersi pentru indrumari
multumesc pentru sfaturi...o sa incerc sa caut prin constanta sa vad care ar fi valoarea ei. Pentru ca mi se pare o suma mica 1200 euro. Atata timp cat perietenul respectiv a obtinut 2700 euro pe o masina din 1993 la care nici geamuri electrice si aer conditionat. Si care ar fi formula care se calculeaza ca sa obtii suma?
Hmm...interesant. Ideea este ca am un prieten cu un Opel din 1993 si lui i-a dat despagubire 2700 euro. Si cam cum as putea sa vad si eu valoarea masinii in catalogul respectiv pt ca masina avea toate dotarile?
Buna ziua. Am si eu o dilema. Am avut un accident rutier din care masina mea a iesit cam sifonata. Precizez ca detin un Opel Tigra din 1999. Am fost la asigurarea celui vinovat respectiv EUROINS si cand a vazut P.V. de la politie a zis ca este posibil sa imi dea dauna totala. Acum problema mea si intrebarea este ce bani ar trebui sa iau in cazul daunei totale in conditiile in care o masina ca a mea se vinde cam la 2500 euro. Va multumesc anticipat:thumbup: