avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acorduri gaze naturale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acorduri gaze naturale

Buna ziua. Am o nelamurire si sper sa ma poata ajuta cineva. Detin un apartament si pe scara unde locuiesc vreau sa ma racordez la gaze. Am vorbit cu o firma si mi-a dat un tabel in care sa trec fiecare locatar si sa imi semneze. Firma mi-a zis ca imi trebuie 51% din semnaturi din scara. Am vorbit cu administratorul scarii si el mi-a zis ca nu, este gresit, imi trebuie 80%. Poate cineva sa ma lamureasca?

Mersi anticipat.
Trebuiesc 80% pentru montarea de repartitoare de caldura, pentru tragere coloana de gaze trebuiesc 50%+1, iar coloana se trage pana la etajul unde se racordeaza un proprietar.
Eu vreau sa trag doar coloana pana la mine la etaj. Deci 50 %.
50 plus1
asa, 50 + 1
lucitanase a scris:

Detin un apartament si pe scara unde locuiesc vreau sa ma racordez la gaze.

Eu nu am inteles ce intrebati si poate nici altii.
Detineti un apartament intr-un bloc de locuinte si acest bloc nu este racordat la instalatia comuna de gaze?
Apartamentele din blocul dumneavoastra nu beneficiaza de gaze?
Exista in apropierea dumneavoastra retea de gaze, la blocurile vecine?
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Rambursarea cheltuielilor la o coloanã de gaz. alx_max alx_max Doresc să știu câteva aspecte legate de rambursarea cheltuielilor făcute de investitori la o coloană de gaz. Se dau 3 investitori la o coloana de ... (vezi toată discuția)
Racordare gaz centrala de apartament Nicolaaev Ciprian Nicolaaev Ciprian In anul 2009 unul dintre vecini a cerut acordul propietarilor de pe scara blocului pentru a se racorda la gaz. Persoana in cauza sta la etajul 4 / 4 in scara ... (vezi toată discuția)
Coloana gaz rosuione rosuione Buna seara, locuiesc la bloc si unul dintre vecini a suportat toate cheltuielile pentru aducerea instalatiei de gaz pana la scara si pe scara, pana la etajul ... (vezi toată discuția)