Dupa vechiul cod penal a fost incadrat la art.208, este vorba de un telefon mobil,iar partea vatamata a spus ca daca isi recupereaza banii,nu mai are nici o pretentie.
Dupa noul cod penal,la incadrarea de furt ,daca se retrage plangerea,mai continua actiunea penala?Mentionez ca dosarul a fost inregistrat la judecatorie pe 31 ian. si are primul termen in martie 2014.
Este vorba de mine,D-le/d-na freeelis. Acum vreau doar sa stiu daca poate sa-mi desfaca CIM, in conditiile in care situatia sta asa cum v-am expus-o. Va rog,raspundeti-mi...
S-a propus suspendarea CIM, dar nu s-a efectuat fiindca nu s-a indeplinit numarul de voturi necesar in Consiliul de administratie. Atunci , in septembrie 2011 era abia in faza urmariri penale,nu se trimisese in judecata.
S-a facut o cercetare disciplinara la unitate in septembrie 2011,s-a inregistrat un raport final tot atunci,dar prin decia Consiliului de administratie nu s-a luat nici o masura ca sanctiune. Si din ce spuneti mai sus inteleg termenul de 30 de zile,dar tot la art.252 spune si nu mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei,sub nulitate absoluta. Cum ar fi.....?????