avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters189117

Activitate ContSters189117

Răspuns la discuția incadrarea pedagogului scolar
imi cer scuze dar legile nu sunt chiar punctul meu forte...deci..sa va dau niste detalii poate ma puteti lamuri mai bine..
am o vechime in munca ca pedagog scolar in invatamant special de 34 de ani , un salariu de incadrare de 853 si sunt incadrata pedagog scolar I ,este cumva ultima treapta de salarizare?
va multumesc anticipat
sunt pedogog scolar (cu studii liceale)cu vechime maxima si as vrea sa stiu la ce treapta de salarizare ma incadrez?
Ma numesc Elena P sunt asistent medical principal de 17 ani la o scoala speciala profesionala cu elevi deficienti mintali .Lucrez in regim de continuitate cu un program 12/24 sambete,duminici,sarbatori legale.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece de 10 ani aceste zile de repaos saptamanal si sarbatori legale nu mai sunt platite 100% ,este corect?Aceste zile nu trebuiesc platite 100%?Noi am gasit o lege cadru nr 330/2009 care ne explica despre zilele astea plus inca niste variante de calcul de salariu,dar peronalul de la contabilitate nu a luat in considerare aceasta lege.Nu mai este valabila, sau nu se aplica la toate cadrele sanitare?
O alta problema ar fi ca in noua lege a salarizarii noi,cadrele medicale angajate la aceasta scoala,nu aparem la cadre didactice auxiliare cum suntem acum si nu s-a spus ca vom fi trecute la personal TESA.Este legal?
Multumesc