imi cer scuze dar legile nu sunt chiar punctul meu forte...deci..sa va dau niste detalii poate ma puteti lamuri mai bine..
am o vechime in munca ca pedagog scolar in invatamant special de 34 de ani , un salariu de incadrare de 853 si sunt incadrata pedagog scolar I ,este cumva ultima treapta de salarizare?
va multumesc anticipat
Ma numesc Elena P sunt asistent medical principal de 17 ani la o scoala speciala profesionala cu elevi deficienti mintali .Lucrez in regim de continuitate cu un program 12/24 sambete,duminici,sarbatori legale.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece de 10 ani aceste zile de repaos saptamanal si sarbatori legale nu mai sunt platite 100% ,este corect?Aceste zile nu trebuiesc platite 100%?Noi am gasit o lege cadru nr 330/2009 care ne explica despre zilele astea plus inca niste variante de calcul de salariu,dar peronalul de la contabilitate nu a luat in considerare aceasta lege.Nu mai este valabila, sau nu se aplica la toate cadrele sanitare?
O alta problema ar fi ca in noua lege a salarizarii noi,cadrele medicale angajate la aceasta scoala,nu aparem la cadre didactice auxiliare cum suntem acum si nu s-a spus ca vom fi trecute la personal TESA.Este legal?
Multumesc