avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrarea pedagogului scolar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrarea pedagogului scolar

sunt pedogog scolar (cu studii liceale)cu vechime maxima si as vrea sa stiu la ce treapta de salarizare ma incadrez?
Cel mai recent răspuns: ContSters189117 , utilizator 16:09, 31 Martie 2011
pe grila de salarizare a ministerului din 01.01.2011 sunteti ori gradul 1 cu coeficient maxim 3,61 ori gradul 2 cu 3,11
imi cer scuze dar legile nu sunt chiar punctul meu forte...deci..sa va dau niste detalii poate ma puteti lamuri mai bine..
am o vechime in munca ca pedagog scolar in invatamant special de 34 de ani , un salariu de incadrare de 853 si sunt incadrata pedagog scolar I ,este cumva ultima treapta de salarizare?
va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare director scoala kanyalaci kanyalaci Buna ziua. Intrebarea mea este, ca art. 51 din Legea 349 / 2004 privind modificarea si completarea statutului personalului didactic mai este in ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare ceaunica ceaunica Buna ziua, am fost incadrat ca personal contractual clasa 53, coeficient 3,61 cu un salariu brut de incadrare de 1023 lei la care se calculeaza un spor de ... (vezi toată discuția)
Penalizari concediu fara plata andre22 andre22 buna seara! as dori, daca se poate, raspunsul la o intrebare. lucrez in invatamantul preuniversitar de stat (nivel liceal) din anul 2003, ca profesor titular, ... (vezi toată discuția)