avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care sunt drepturile salariale ale unui asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care sunt drepturile salariale ale unui asistent medical principal?

Ma numesc Elena P sunt asistent medical principal de 17 ani la o scoala speciala profesionala cu elevi deficienti mintali .Lucrez in regim de continuitate cu un program 12/24 sambete,duminici,sarbatori legale.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece de 10 ani aceste zile de repaos saptamanal si sarbatori legale nu mai sunt platite 100% ,este corect?Aceste zile nu trebuiesc platite 100%?Noi am gasit o lege cadru nr 330/2009 care ne explica despre zilele astea plus inca niste variante de calcul de salariu,dar peronalul de la contabilitate nu a luat in considerare aceasta lege.Nu mai este valabila, sau nu se aplica la toate cadrele sanitare?
O alta problema ar fi ca in noua lege a salarizarii noi,cadrele medicale angajate la aceasta scoala,nu aparem la cadre didactice auxiliare cum suntem acum si nu s-a spus ca vom fi trecute la personal TESA.Este legal?
Multumesc
Edificati-va singura studiind reglementarile legale in materie:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare traian5566 traian5566 Buna ziua! Sunt asistent medical la o scoala profesionala speciala cu elevi diagnosticati cu tulburari de comportament, deficiente mintale. In urma noii grile ... (vezi toată discuția)
Orele suplimentare dana radu dana radu Inainte de 1.01.2010 sarbatorile legale,simbetele si duminicile,lucrate ne erau platite cu un spor de 100% si ni-se acorda un liber in timpul ... (vezi toată discuția)
Oug- monitorul oficial nr 62/27.01.2010 Adi.2010 Adi.2010 Potrivit acestei ordonante salariu mi-a fost diminuat cu 200 lei, reprezentand un spor de 10% si sambete si duminici neplatite. Astfel s-a incalcat contracul ... (vezi toată discuția)