avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate viorica ghimpu

Activitate viorica ghimpu

Discuție Informare
Bună seara. Dacă cumpar un apartament cu bani donați de părinți cu act de donație făcut la notar. la efectuarea actelor de vănzare - cu pare trebuie sa fie și soțul prezent eu fiind căsătorită și având un copil împreună.
Discuție Intrebare
Bună ziua. Dacă părinții mei îmi donează banii pentru cumpărarea unui apartament cu act de donație făcut la notar, eu fiind căsătorită avand un copil soțul meu va face parte la apartament în caz de divorț?
Discuție Donatie
Bună seara. Părinții mei vor sa îmi doneze bani pentru a-mi cumpara un apartament. Eu fiind căsătorită avem și un copil nu vreau ca soțul meu sa facă parte la acest apartament dacă vreo data vom divorța. Cum trebuie sa procedez ca el sa nu facă parte în caz de divorț.
Discuție INTREBARE
Buna ziua. As dori sa stiu daca nu mai ridic acea subventie de pe teren agricol mai sunt obligat sa platesc la stat impozitul pe venit si sa depun la anaf acea declaratie?
Discuție Intrebare
Buna ziua.
Avem un teren agricol la care nu este dezbatuta mostenirea.Intrebarea mea este :avem dreptul sa luam subventia unul dintre mostenitor pe acel teren agricol care in prezent il muncim.?
Multumesc .
Multumesc frumos pentru raspuns dar asta e problema ca in cartea tehnica nu da puterea motor exprimata in kw ci o da in centrimetri cubi.Daca ma puteti ajuta sa imi spuneti un centrimetru cub cati cai putere are.
Buna, imi poate spune cineva cati cai putere are un motor de 2868 centrimetri cubi?este un motor de tractor, si in cartea tehnica nu scrie decat 2868 centrimetri cubi dar m-ar interesa CP. Va multumesc anticipat...
Răspuns la discuția LAMURIRE IN DECIZIA DE PENSIE
Multumesc celor care mi-au raspuns
Răspuns la discuția LAMURIRE IN DECIZIA DE PENSIE
Referitor la discutia in legatura cu lamurire in decizia de pensie. , stagiul total de cotizare realizat este de 23 ani-7 luni si 18 zile.Eu facand calculu la anii munciti nu imi iese acei ani care se dau ca sa lucrat in gr1 si conditii speciale de munca.adica din 1990 pana in 2013 sunt intradevar 23 de ani dar anii care se dau la grupe unde sunt trecuti?