Buna seara,acum doua zile am avut un accident usor, nu pot sa spun ca este vina mea dar nici a celuilalt ,amandoi am alunecat datorita strazi plina de gheata si zapada amandoi margeam foarte incet. Dupa ce ne am lovit am oprit amandoi dar nu am coborat din masini l am rugat sa traga pe dreapta cat eu intorc masina deoarece blocasem strada si ceilalti au inceput sa claxoneze,m am dus am intors undeva la 300 m si cand am ajuns la locul accidentului celalalt plecase ,deoarece era un taxi am incercat sa ln gasesc (este un oras mic). A doua zi m am dus la politie le am povestit toata patania ei au verificat daca a fost facuta vre o plangere nu au gasit nimic si mi au spus sa stau linistit ca daca nu a aparut pana la acea ora nu mai vine mentionez ca trecusera cele 24 ore . ce ma sfatuiti
buna ziua cum pot sa aflu daca victima a facut plangere penala. mentionez ca pe 18/01/2011 am fost inplicat intr-un incident rutier in care dosarul de la politie a plecat catre parchet cu NUP
Buna ziua, in luna ianuarie am avut un eveniment rutier,ma aflam in curtea unei scoli descarcam marfa dupa ce am terminat de descarcat m am urcat in masina si am dat sa plec cand deodata am auzit strigate de copii am franat imediat am coborat si langa roata din spate dreapta era un copil langa masina l am intrebat ce s a intamplat si m ia spus ca un alt copil l a inpins ,nestiind ce s a intamplat am sunat la 112 si la locul accidentului a ajuns politia si salvaria.copilul a fost transportat la spital si s a constatat o entorsa .Politia a facut masuratori fotografi la locul accidentului dupa care am plecat la spital si apoi la sectie unde ni s au luat declaraii mie cat si tatalui,acesta a declarat ca nu are nici o pretentie. dupa o saptamana acesta ma suna si imi da de inteles ca vrea bani intre timp dosarul a plecat catre parchet cu NUP.Nu am mai avut nici un accident pana acum puteti sa mi spuneti ce trebuie sa fac si la ce sa ma astept. Va multumesc