avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier usor

Buna seara,acum doua zile am avut un accident usor, nu pot sa spun ca este vina mea dar nici a celuilalt ,amandoi am alunecat datorita strazi plina de gheata si zapada amandoi margeam foarte incet. Dupa ce ne am lovit am oprit amandoi dar nu am coborat din masini l am rugat sa traga pe dreapta cat eu intorc masina deoarece blocasem strada si ceilalti au inceput sa claxoneze,m am dus am intors undeva la 300 m si cand am ajuns la locul accidentului celalalt plecase ,deoarece era un taxi am incercat sa ln gasesc (este un oras mic). A doua zi m am dus la politie le am povestit toata patania ei au verificat daca a fost facuta vre o plangere nu au gasit nimic si mi au spus sa stau linistit ca daca nu a aparut pana la acea ora nu mai vine mentionez ca trecusera cele 24 ore . ce ma sfatuiti
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 21:15, 10 Februarie 2012
Ce vreti sa faceti ? Masina este lovita usor, se poate repara de catre dvs. pe baza asigurarii dvs sau suportati cheltuielile ? Vreti sa va repare masina celalalt conducator .
masina nu are nimic , dar ma intereseaza legal daca celalalt se duce si spune ca la lovit unu si a plecat. Ce se intampla ?
Consider ca, daca a-ti fost la politie si a-ti anuntat accidentul de circulatie nu aveti nicio problema din acesta perspectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este vinovat de producerea accidentului? veronica33 veronica33 Am si eu o nelamurire in legatura cu vinovatul unui accident, poate ma lamuriti cine este vinovat. S-a produs pe un pod, in panta pe coborare, carosabilul ... (vezi toată discuția)
A procedat corect politia? simina carmen simina carmen Fiul meu a patit un accident si credem ca a fost nedreptatit, din aceasta cauza va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra. Sa relatez faptele: circula in ... (vezi toată discuția)
Se justifica amiabila ? Vladimir03 Vladimir03 Buna dimineata, In aceasta dimineata am avut un accident usor din cauza proastei administrari a drumului...mai exac, o sosea care iesea intr-un drum ... (vezi toată discuția)