avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

buna ziua cum pot sa aflu daca victima a facut plangere penala. mentionez ca pe 18/01/2011 am fost inplicat intr-un incident rutier in care dosarul de la politie a plecat catre parchet cu NUP
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 11:42, 12 Martie 2011
Poate va referiti la plangere ordonanta/rezolutie procuror.
1. Mergeti la Parchet si vedeti care e stadiul lucrarilor.
2. Daca v-a fost comunicata solutia de NUP acasa de catre Parchet, Verificati la Judecatorie daca s-a introdus plangere de catre persoana interesata.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar in stadiu parchet cu propunere de nup iverson_nio iverson_nio Pe data de 18 feb 2013 dosarul a plecat de la Udriste catre Parchet cu propunere de NUP ! (cauza conducere auto cu alcoolemie de 0.9 in sange efectuat ... (vezi toată discuția)
traducere - solutie/incheiere de sedinta - in limba romana barbutop55 barbutop55 Numãr unic dosar: 29983/212/2011 Înregistrat în data de: 15.11.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie cristian1702 cristian1702 Buna ziua , Am o nelamurire in urma cu 10 luni ma prins baut 0.45 in aer si in sange 1 mi-au facut dosar , in urma cu o luna am fost la parchet stiind ca ... (vezi toată discuția)