avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate caragioiu_anca

Activitate caragioiu_anca

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de contract de antrepriza pentru o lucrare intelectuala?
Buna ziua,
Doresc sa stiu cine anume redacteaza actul contitutiv si statutul unei asociatii? Membrii fondatori?
Buna ziua,
Un contract de tranzactie judiciara se poate incheia intre partile care nu au un proces pe rol intre ele? Asa cum reiese din art. 1704 din Codul Civil, tranzactia se poate incheia intre parti si pentru a preintampina un proces ce ar putea sa apara intre ele, numai ca eu gasesc ca si modele de contract cele in care partile deja au un proces.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Discuție expert jurist
Buna ziua,
As dori sa stiu ce atributii are un expert jurist si daca aceasta functie ar putea fi incompatibila cu profesia de consilier juridic.

O zi buna!!
Buna ziua,
As dori sa stiu daca este vreo deosebire intre contract civil si conventie civila.Eu nu am gasit, Exista?
Buna ziua,
Conform noului Cod Civil contractul de comodat a devenit imprumut de folosinta. Mai este valabil un contract ce poarta denumirea de "contract de comodat" sau trebuie intocmit "contract de imprumut de folosinta"?
Va multumesc
ACUM IMI E CLAR. VA MULTUMESC.
Buna ziua,
ma confrunt cu o problema si va rog mult sa ma ajutati.
In 2002 firma s-a constituit sub un cod Caen. In 2008 firma a primit un nou certificat de inregistrare cu noul cod caen. La un control m-i se cere "trecerea" dovedita in scris de la vechiul la noul cod caen. Exista in acest sens o norificare din partea Regstului Comertului? Cumva in 2008 Registul Comertului a instiintat in scris firma de aceasta modificare? Pentru ca eu nu gasesc asa ceva.Cum se procedeaza?
Buna ziua,
As dori sa stiu daca administratorul unui SRL trebuie sa aiba obligatoriu contract de munca. Are vreo importanta faptul ca exista un contract de mandat pe numele sau????
Buna ziua
As dori sa stiu daca exista vreun cadru legislativ care sa dea voie angajatul sa supravegheze angajatul cu camera de luat vederi instalata in biroul angajatului.Eu am inteles ca ar fi ilegal...
va multumesc anticipat...