avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de munca pentru administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de munca pentru administrator

Buna ziua,
As dori sa stiu daca administratorul unui SRL trebuie sa aiba obligatoriu contract de munca. Are vreo importanta faptul ca exista un contract de mandat pe numele sau????
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:37, 21 Octombrie 2011
Nu e obligatoriu sa aiba nici contract de munca si nici macar de mandat daca nu primeste nici o suma de bani de la firma, pentru ca el apare ca administrator in actele constitutive ale firmei. Daca primeste bani, se schimba treaba, folositi ori contractul amintit mai sus ori contractul de munca clasic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator raca raca Sunt administratorul unui SRL din 2006. Anul trecut asociatul unic a vandut firma unei alte persoane (tot asociat unic-cetatean strain) eu ramanand in ... (vezi toată discuția)
Cim pentru asociati OvidiuObreja OvidiuObreja Buna ziua, detin o firma in care sunt administrator si asociat 50/50 , asi dori sa stiu daca asociatului i trebuie CIM pentru a presta servicii in cadrul ... (vezi toată discuția)
Garantare pentru pers. fizica cu imobil element94 element94 Poate ma lamuriti si pe mine va rog. Sunt administrator la un SRL si in acelasi timp asociat majoritar. Suntem in faza de investitie. Sotul meu doreste sa ... (vezi toată discuția)