sunt majora , am fost infiata de la un camin de copii, certificatul de nastere este emis in 1975 eu fiind nascuta in 1974 , pe certificat apar doar numele parintilor adoptivi. as vrea sa imi cunosc mama naturala si nu stiu unde sa ma adresez si care ar fi pasii de strabatut . va rog sa ma ajutati . va multumesc anticipat !
suntem casatoriti din 1993 , nu am avut domiciliu comun niciodata , nu avem copii , am stat practic impreuna doar cateva luni dupa care fiecare si-a vazut de viata personala . este de acord sa divorteze dar acum nu stim unde trebuie sa ne adresam , daca ne trebuie avocat si cam ce costuri ar fi . mentionez ca as dori si sa revin la numele initial avut inainte de casatorie , procedura care iarasi nu stiu cum se face . multumesc anticipat pt ajutor !
amenzile au fost emise in 2010 , pe 9 martie . se poate considera ca mi-au fost comunicate , pv , in ziua in care am cerut de la impozite copia ? atunci as fi in termen cu ele . va multumesc !
am primit de la taxe si impozite o instiintare cum ca as avea de plata o amend a contraventionala in valoare de 1150 ron , numele inscris pe instiintare este eronat ,adresa corespunde.m-am deplasat pana la sediu unde am cerut o copie a procesului verbal , mai corect a proceselor verbale ,fiind 2 amenzi,una pe art. 2 pct 28 si 33 din legea 61/1991, asta fiind de 1000 ron si cealalta pe art. 42 lit. c din o.u. 97/2005 , in valoare de 150 ron. datele de identificare din aceste procese verbale nu corespund , cnp-ul e grestit , numele deasemenea iar numele tatalui meu iarasi este gresit. amenzile ar fi fost date in brasov , eu stau in bucuresti,semnaturile din cele 2 procese verbale sunt diferite . iarasi nu inteleg cum pot sa imi trimita cei de la impozite ceva de plata daca persoana caruia i se adreseaza in fapt nu exista ! va rog frumos sa ma ajutati ce pot face in situatia data ? cu multumiri !