avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu_ionica

Activitate claudiu_ionica

De curand am reusit "performanta" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca tot am reusit sa-l pierd, m-am gandit sa-mi fac noul buletin pe noua adresa, din Bucuresti. Am totusi niste mici nelamuriri. Ce alte acte trebuie sa mai schimb? E obligatoriu sa schimb si permisul ? Dar talonul si numelere de inmatriculare ale masinii ( care e inmatriculata in Galati) ?
Multumesc mult.
Buna ziua,
As avea si eu o nedumerire. Am terminat Facultatea de Stiinta Calculatoarelor, Specializarea Automatica si Informatica Aplicata, forma invatamant zi-buget ,ciclul de 4 ani. Aceasta facultate ca multe altele a fost redusa de la 5 ani la 4 ani. Pe diploma mea scrie "diploma de inginer", insa am inteles de la multi ca nu as avea aceleasi drepturi ca cel care a terminat aceeasi facultate insa ciclul de 5 ani. Intrebarea mea este urmatoarea: Exista vreo diferenta reglementata de vreo lege intre cei care au terminat 5 ani si cei in cazul meu? Daca este vreo diferenta, e nevoie de un master care ar egala drepturile? Daca da, acel master trebuie sa fie exact continuarea facultatii(ex. : Master in Automatica) sau poate fi si unul din cadrul Ase-ului , de exemplu: Baze de date.Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.