avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi buletinul (mai exact domiciliul din buletin) ?

De curand am reusit "performanta" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca tot am reusit sa-l pierd, m-am gandit sa-mi fac noul buletin pe noua adresa, din Bucuresti. Am totusi niste mici nelamuriri. Ce alte acte trebuie sa mai schimb? E obligatoriu sa schimb si permisul ? Dar talonul si numelere de inmatriculare ale masinii ( care e inmatriculata in Galati) ?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:25, 8 Ianuarie 2013
Odata cu schimbarea cartii de identitate cu noul domiciliu se vor schimba obligatoriu atat permisul de conducere cat si certificatul de inmatriculare.
Puteti opta insa, sa ramaneti cu domiciliul in Galati, iar pentru Bucuresti sa aveti viza de resedinta, caz in care nu este nevoie de schimbarea tuturor documentelor.
Daca nu aveti trecut domiciliul pe permis (este de tip nou) nu este nevoie sa il preschimbati.

Comunicati schimbarea de domiciliu la banca / bancile unde aveti cont / conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu obligatorie? Mariussus78 Mariussus78 Locuiesc in Bucuresti la parinti. Am cumparat prin prima casa un apartament in Bragadiru Ilfov. Sunt obligat sa-mi schimb domiciliul? Ma refer la acte (CI, ... (vezi toată discuția)
Documentele masinii la mutarea in alta localitate iolaru iolaru Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)