Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul de serviciu dar talonul masinii a ramas pe vechiul domiciliu unde detin casa si rol la primarie.intrebarea mea este daca sunt obligat prin lege sa schimb si adresa din talonul masinii pe noua adresa din buletin cu toate ca acolo sunt luat in spatiu iar adresa la care stau sunt proprietar.
V-a obligat cineva sa va schimbati cartea de identitate si permisul? Sau care au fost motivele ptr care le-ati schimbat?
Nu era necesar, trebuia doar sa va puneti o viza de flotant si nu sa va schimbati domiciliul iar CI si permisul sa ramana pe adresa unde aveti proprietatea.
Se intelege ca talonul nu trebuie schimbat.
Locul de munca impunea domiciliu stabil cu toate ca stau la 9 km intr-o alta localitate si am schimbat si permisul ca imi expira valabilitatea si obligatoriu l-am facut pe adresa din buletin si am ramas doar cu masina pe localitatea unde am resedinta si platesc impozit pe casa si masina.si recent am fost oprit in trafic si am primit sesizarea ca nu corespund adresele si ca imi poate lua certificatul daca nu rezolv cat mai repede si nu stiu daca e legal sa mi-l ridice sau doar trebuie obligatoriu sa schimb si talonul masinii.Problema e ca am iesit si din tara recent cu ea si nu m-au intors la vama cu toate ca am fost intrebat de ce difera adresele.