avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Documentele masinii la mutarea in alta localitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Documentele masinii la mutarea in alta localitate

Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea vizei de resedinta, sa-mi schimb permisul auto si documentele masinii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iolaru , utilizator 22:40, 12 Mai 2015
Daca va schimbati domiciliul nu mai este obligatoriu sa schimbati si permisul de conducere. Puteti schimba pemisul de conducere daca doriti dvs. astfel incat permisul de conducere sa fie in evidentele Serviciului Rutier din localitatea de domiciliu.
In termen de 30 de zile de la data schimbarii domiciliului sunteti obligat sa solicitati preschimbarea certificatului de inmatriculare.
Nu vreau sa-mi schimb domiciliul, doar sa am o viza de resedinta (flotant), pentru doar o perioada de un an sau doi. Nu mi s-ar parea normal sa fie obligatorie schimbarea actelor masinii, respectiv a certificatului de inmatriculare, in aceste conditii...dar la noi e posibil orice...
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
iolaru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi buletinul (mai exact domiciliul din buletin) ? claudiu_ionica claudiu_ionica De curand am reusit \\"performanta\\" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)