avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbari de acte / documente in urma schimbarii ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului

Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:44, 14 Mai 2013
Implica schimbarea adresei de domiciliu sau viza de flotant... dupa caz. Pentru primul caz: da trebuie sa schimbati tot - adresa din buletin trebuie sa fie aceeasi cu cea din permis, talon etc. Pentru al doilea caz, din ce stiu eu, nu este cazul sa faceti aceste schimbari
Multumesc de raspuns. Da implica schimbarea adresei din cartea de identitate in alt judet.
Din moment ce va schimbati adresa din buletin, este de la sine inteles ca va schimbati implicit buletinul, daca nu doriti viza de resedinta care se aplica pe perioada de 1 an. Ori daca va schimbati domiciliul in cartea de identitate va trebui sa va schimbati si restul actelor pentru a va bate cu buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto in alt judet sandor2000 sandor2000 Buna ziua, va rog sa imi precizati daca in cazul schimbarii domiciliului dintr-un judet in altul si reinmatricularii masinii in judetul nou de resedinta este ... (vezi toată discuția)
Schimbarea resedintei Victor_ro Victor_ro Daca vreau sa schimb resedinta in alt judet(asta, dupa cum stiu, presupune schimbarea buletinului, pasaportului si permisului de conducere), ce documente ... (vezi toată discuția)