avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto in alt judet
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto in alt judet

Buna ziua, va rog sa imi precizati daca in cazul schimbarii domiciliului dintr-un judet in altul si reinmatricularii masinii in judetul nou de resedinta este obligatoriu plata taxei de timbu (noua taxa de inmatriculare/poluare) in cazul in care nu s-a schimbat proprietarul masinii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 10:12, 18 August 2014
Schimbarea domiciliului dumneavoastra nu implica si reinmatricularea autovehiculului pe noua adresa . In urma schimbarii domiciliului solicitati operarea acestei modificarii in actele masinii (talon,carte de identitate) si in permisul de conducere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu,alt talon auto? anonimiu anonimiu Daca am schimbat domiciliul de la oras la sat acelasi judet ce trebuie sa mai schimb inafara de CI? talonul masinii,certificatul de inmatriculare, permisul ... (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)