avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer dupa 4 ani sau altceva ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer dupa 4 ani sau altceva ?!

Buna ziua,
As avea si eu o nedumerire. Am terminat Facultatea de Stiinta Calculatoarelor, Specializarea Automatica si Informatica Aplicata, forma invatamant zi-buget ,ciclul de 4 ani. Aceasta facultate ca multe altele a fost redusa de la 5 ani la 4 ani. Pe diploma mea scrie "diploma de inginer", insa am inteles de la multi ca nu as avea aceleasi drepturi ca cel care a terminat aceeasi facultate insa ciclul de 5 ani. Intrebarea mea este urmatoarea: Exista vreo diferenta reglementata de vreo lege intre cei care au terminat 5 ani si cei in cazul meu? Daca este vreo diferenta, e nevoie de un master care ar egala drepturile? Daca da, acel master trebuie sa fie exact continuarea facultatii(ex. : Master in Automatica) sau poate fi si unul din cadrul Ase-ului , de exemplu: Baze de date.Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 17:01, 28 Ianuarie 2011
Buna ziua,
S-a mai lamurit aceasta chestiune pe forum. Cititi va rog aici www.avocatnet.ro/content/for... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pentru programatori rebutsocial rebutsocial Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Transporturi, sectia de Inginerie Electronica si Telecomunicatii in Transporturi. Am absolvit facultatea dupa Ciclul ... (vezi toată discuția)
Am terminat fac de automatica si calculatoare, in 2003, colegiu ... dragosverban dragosverban Am terminat Fac de Automatica si Calculatoare, in 2003, Colegiu (3ani), cu diploma de licenta. Va intreb daca pot sa ma inscriu la master la alta facultate ... (vezi toată discuția)