avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate alexeN

Activitate alexeN

Răspuns la discuția Cum sa procedez ?
Polițistul care anchetează dosarul ma împinge de la spate ca dacă nu ma împac cu el trimite dosarul "dosarul mai departe" astea au fost exact cuvintele lui .
Răspuns la discuția Cum sa procedez ?
Nu știu dacă mașina este lovită sau nu . In pozele prezentate din dosar se observa doar o urma de papuc . Nu exista nici o alta proba . Cuvântul meu împotriva cuvântului lui . El susține ca a mai fost in mașina cu familia dar la fel și eu . Este polițist și de asta am o anumită teama . Bineînțeles ca la întâlnirea noastră "oficială" ,propusa de polițistul care se ocupa de dosar , au fost amenințări și acuzați false din partea acuzatorilor . Ca el ma da in judecată pentru distrugere și pe lângă daunele suferite de mașina cere și daune morale mult mai mari etc...
Răspuns la discuția Cum sa procedez ?
Țin sa Menționez ca acuzatorul este polițai ...
Intr-o seara , pe șoselele patriei , am avut o altercație in trafic cu un șofer . M-am ales cu o declarație la politie cum ca eu i-as fi lovit mașina cu piciorul . Total fals . M-am oprit pe marginea drumului dându-ma jos din mașina , moment in care acuzatorul a trecut pe lângă mine . Inafara de câteva injurii și multe gesturi altceva nu am făcut . In declarația lui apare o poza cu o urma de papuc pe ușa mașini . M-am întâlnit cu persoana respectiva la secție unde mi-a propus un târg sa ii plătesc reparația mașini ( făcută la un service autozivat cică in valoare de 590 lei ) . Cum sa procedez mai departe ?